روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش آن

چرا تولید، تهیه و ساخت تولید صابون دست ساز به روش سرد یا فرایند سرد ارزش و قیمت بالایی برای سلامت ما دارد؟
ما در اینحا روش سرد یا فرآیند سرد تولید صابون دست ساز را آموش می دهیم. شما می توانید از این روش برای تولید صابون سالم برای سلامت پوست بدن، صورت و دست های خود استفاد کنید.
روش های دیگری برای ساخت صابون وجود دارد. روش پیوسته روش ناپیوسته … در فرایند تولید صابون دست ساز یا خانگی می توان به فرایند گرم یا روش گرم تولید صابون، فرایند Melt & Pour که بطور تحت و الفظی به آن ذوب کن و بریز هم می شود گفت، اشاره کرد.

ساخت، تهیه و تولید صابون با دنبال کردن آموزش ما می تواند برای شما به فعالیتی سرگرمی کننده تبدیل شود. شاید با دنبال کردن و یاد گرفتن این آموزش دیگر نیازی به خرید صابون (حتی از ما) نداشته باشید، و دیگر پا به فروشگاه برای خرید صابون نگذارید!

روش سرد یا فرایند سرد تولید صابون دست ساز یا خانگی چیست؟

در فرآیند سرد یا روش سرد تولید صابون دست ساز هیچ گرمای خارجی به آن اعمال نمی شود. این در حالی است که در فرآیند گرم یا روش گرم ساخت و تولید صابون دست ساز با استفاده از گرما، صابون همانند یک کیک کوچک در دمای بالا پخته می شود و با افزایش دما سرعت تولید و ساخت صابون بالا می رود.

نکاتی در مورد فرایند تهیه و تولید صابون دست ساز

بسیاری از مردم از ساختن صابون یا همان صابون دست ساز یا خانگی می ترسند، چون بایستی با دست کار کنند من این را حس می کنم، چون خودم هم همین فکر و احساس را داشتم! در ابتدا شوهرم این قسمت را انجام می داد تا اینکه به مرور خود شرع به کار کردم و با لمس مواد راحت تر شدم.

آب قلیایی یا قلیاب صابون پزی کمی نیاز به توجه و احتیاط دارد. اما مگر ما در فعالیت های دیگر و روزمره خود نیاز به دقت و احتیاط نداریم؟ آشپزی هم می تواند بالقوه خطرناک باشد چون با فرایند پخت و پز و اجاق و … سر و کار داریم و یا رانندگی در جاده هم همین گونه است. احتیاط شرط عقل است.

کار با آب قلیایی یا قلیاب صابون پزی نیاز به با دستکش های محافظتی مناسب و  شاید هم عینک داشته باشد. فرزندان و بچه ها خود را در این کار دخالت ندهیم. راه های دیگر  برای سرگرم کردن بچه ها وجود دارد.

مقیاس دقیق دیجیتال برای ساخت و تولید صابون دست ساز یا خانگی ضروری است! مواد تشکیل دهنده صابون را به اندازه حجم (فنجان، قاشق غذا خوری، و غیره) اندازه گیری نکنید زیرا این ها به اندازه کافی دقیق نیستند.

اکنون آماده هستیم تا یاد بگیریم چگونه صابون بسازیم؟

ما در اینجا 12 گام یا مرحله را برای تولید، تهیه و ساخت صابون دست ساز یا خانگی به روش سرد یا فرآیند سرد را آموزش می دهیم.

1. دستورالعمل را انتخاب کنید و آن را از طریق یک ماشین حساب اجرا کنید.

شما می توانید دسته ای از دستور العمل های ساخت و تولید صابون دست ساز را بیابید که ما در سایت خود به برخی از آن ها اشاره می کنیم. در صورت استفاده از دستورالعمل، از طریق یک ماشین حساب، میزان مواد و تغییرات را جساب کنید، زیرا هر نوع روغن نیاز به مقدار خاص چربی یا آب قلیایی دارد تا به صابون تبدیل شود. بنابراین اگر نمی خواهید از روغن کرچک استفاده کنید، و به جای آن از شی باتر استفاده کنید؛ مسلما میزان ها متفاوت خواهد شد.

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

2. مواد و ابزار ایمنی را همراه خود داشته باشید.

یافتن آب قلیایی یا قلیاب صابون پزی گاهی مشکل می شود، و شاید نتوان براحتی با قیمت مناسب آن خرید. فراموش نکنید که دستکش و عینک قالب صابون چوبی با کاغذی هم آماده کنید. قیمت و ارزش آن ها خیلی زیاد نمی شود.

3. قالب را آماده کنید.

من از قالب های چوبی خانگی استفاده می کنم، اما شما همچنین می توانید آن ها را از بیرون قیمت بگیرید و یا آنلاین خرید کنید. می توان از ظروف لاستیکی، جعبه های مقوایی سنگین و دیگر انواع هم استفاده کرد. بسته به سلیقه شما، قیمت و ارزش آن هامی توانید انواع قالب های شیک و زیبا را انتخاب و مورد استفاده قرار دهید.

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

4. آب را وزن کنید.

اول، آب را به یک ظرف پلاستیکی ضد زنگ یا پلی پروپیلن سنگین، وزن و  اندازه گیری کنید. توجه: در گذشته من از شیشه یا پریکس استفاده کرده ام، اما گاهی اوقات می شکستند، بنابراین دیگر برای این مرحله از ظرفف شیشه ایی که ارزش و قیمت بالای هم گاهی دارند استفاده نمی کنم.

برای اینکه کسی آن را به اشتباه ننوشد آن را داخل یخچال نگذارید و با یک علامت واضح مانند نماد جمجمه و استخوان به آن بچسبانید، تا کسی آن را برای یک نوشیدنی اشتباه نگیرد.

تمام مواد تشکیل دهنده صابون باید با مقیاس دیجیتال وزن داشته باشند، این شامل مایعات هم می شود. روغن و آب قلیایی باید دقیق باشند. برای مایعات، شما کمی اختیار عمل دارید. من دوست دارم مقدار کم آب / مایع را مصرف کنم، بنابراین صابون های بدون پالم من سریع تر خشک می شوند و زودتر از قالب در می آیند.

5. آب قلیایی را وزن کنید.

دستکش و عینک را اینجا استفاده کنید. من از یک فنجان پلاستیکی قدیمی با برچسب ” آب قلیایی یا قلیاب صابون پزی” استفاده می کنم. من به آرامی و با دقت آن را پر می کنم و سپس بلافاصله مخزن آب قلیایی را دوباره می بندم و آن را دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی قرار می دهم. زیر دست خود از یک حوله کاغذی مرطوب استفاده می کنم تا مطمئن شوم که هر دانه که در هنگام انتقال ریخته شده، پاک می شود.

6. شستن آب قلیایی با آب.

من این کار را در حمام یا آشپزخانه ام انجام می دهم تا جلوی هر گونه ریخت و پاش را در محیط های دیگر بگیرم. این فقط برای من یک بار اتفاق افتاد که آب در محزط پخش شد، یعنی وقتی که می خواستم آب قلیایی را روی چای گرم بریزم که به حالت آتشفشانی قسمتی از آن به محیط اطراف ریخت. من باید کمی صبر می کردم و منتظر می شدم تا چای خنک شود. پس در ابتدا مطمئن شوید که چای خنک است و یا دمای آن در حد دمای اتاق است.

همیشه آب قلیایی را به مایع اضافه کنید نه بر عکس آن. دمای آب قلیایی یا قلیاب صابون پزی به سرعت به بیش از 94 درجه سانتی گراد می رسد، بنابراین هنگام استفاده، احتیاط کنید. برای جلوگیری از تنفس مستقیم بخارات حاصل، چهره خود را از ان دور نگهدارید.

من پنجره آشپزخانه را باز می کنم و هود و تهویه را هم روشن می کنم. اگر شما تهویه مناسب نداشته باشید، از ماسک استفاده کنید. سپس با یک قاشق پلاستیکی سنگین، تا زمانی که به طور کامل حل شود آن را هم بزنید و در نهایت آن را در جای امن، دور از دسترس کودکان و حیوانات خانگی قرار دهید. زمانی که دمای آن بین 32 تا 46 درجه سانتی گراد برسد.

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

7. وزن کردن و گرم کردن روغن، شی باتر و چربی.

این عمل را زمانی انحام دهید که آب قلیایی یا قلیاب صابون پزی خنک شده است. شما می توانید همه چیز را با هم در یک ظرف صابون ضد زنگ حرارت دهید و سپس آن را تا 32 تا 46 درجه سانتی گراد سرد کنید.

من دوست دارم ذرات جامد (روغن نارگیل، روغن باباسو، چربی، کره کاکائو، شی باتر و غیره) ذوب کنم، سپس آن ها را با روغن مایع ترکیب کنید. در این حالت معمولا همه چیز به اندازه کافی گرم می شود، اما در صورت نیاز می توانید مخلوط را کمی طولانی تر حرارت دهید تا روغن های ترکیبی به دمای 32 تا 46 درجه سانتی گراد برسند.

8. دما و ترکیب را کنترل کنید.

سعی کنید دمای روغن ها و محلول های چرب خود را نسبت به یکدیگر نزدیک کنید، اما اگر  6 یا حتی 12 درجه متفاوت باشند، کاملا مناسب است. گاهی اوقات یک یا دو مکعب یخ را به محلول آب قلیایی با قلیاب صابون پزی اضافه می کند تا سریعتر خنک شود (به یاد داشته باشید که مقدار آب را می توان با این مقدار کم تنظیم کرد). یا می توان ظرف محتوی روغن را داخل یک سینک پر از چند سانتی متر آب و یخ قرار داد تا سریع تر خنک شود.

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

بعضی ها در دما های بالاتر از من مخلوط را انحام می دهند، در حالی برخی دیگر می گذراندند همه چیز شب تا صبح در دمای اتاق به دمای یکسان برسندد. هر دو روش خوب است! هنگامی که دمای مورد نظر رسیده است، به آرامی محلول قلیایی را در ظرف روغن و شی باتر قرار دهید.

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

9. مخلوط کردن تا نقطه ردیابی.

با استفاده از یک مخلوط کننده، صابون را برای کوتاه مدت چند ثانیه با هم مخلوط کنید، با دست با مخلوط کن در زمان ها مختلف بهم بزنید. بطور پیوسته و مداوم این کار را نکنید، چون ممکن است یا مخلوط کن را بسوزانید و یا صابون خود را خیلی سفت کنید.

تنها چند دقیقه طول می کشد تا ما به نقطه ردیابی برسیم (ردیابی به این معنی است که وقتی یک قسمت کوچک از مخلوط صابون را روی سطح خود بریزیم، قبل از فرو رفتن دوباره به مخلوط، یک الگوی ضعیف یا ردیابی را نشان می دهد.)

از مخلوط کن خود فقط برای این منظور استفاده کنید و از استفاده از آن برای مواد غذا پرهیز کنید. هنگامی که به نقطه ردیابی رسیدید هر نوع افزودنی مانند عسل، بلغور جو دوسر، رنگ طبیعی و روغن های ضروری را با دست بهم بزنید تا ترکیب شوند.

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

10. خمیر صابون را به قالب بمالید.

به سرعت کار کنید، صابون را به قالب آماده بریزید، آنرا با قلم مو یا چیز دیگر صاف کنید. قالب را بردارید و یک وسیله تیز چند بار داخل آن بزنید تا از هر حبابی کوچک که ممکن است شکل گرفته باشد، خارج شود.

در این مرحله صابون هنوز در حال سوزاندن است، پس دستکش خود را در نیاورید. توجه داشته باشید که خمیر صابون خام می تواند پوست شما را بسوزاند. در صورتی که چنین اتفاقی بیفتد، با آب کاملا سرد شود.

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

11. قالب را پوشش داده و عایق بندی کنید.

در این حالت صابون گرم  است، تا بتواند از این طریق وارد مرحله ژل شود و تبدیل به صابون گردد. برای تولید صابون با شیر، به توجه ویژه نیاز است و نیازی نیست تا پوششی روی آن قرار گیرد. حدود 24 تا 36 ساعت بدون اینکه کاری با آن داشته باشید به حال خود رها کنید. می توان گاهی آن را زیر چشمی تحت نظر داشت. اگر متوجه ترک در بالای آن شدید، به این معنی است که صابون خیلی گرم است و بایستی پوشش روی آن برداشته شود.

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

روش سرد یا فرایند سرد تهیه ساخت تولید صابون دست ساز، قیمت و ارزش

12. در آوردن از قالب و برش دادن

شما می توانید صابون را در ابتدا یا بعد از آن برش دهید. من دوست دارم بعد از ساختن آن را خیلی زود برش دهم، زیرا در ابتدا بریدن آن راحت تر است. می توان از یک چاقو یا وسیله ایی سیم مانند برای برش دادن استفاده کرد. قالب های صابون را در هوای آزاد بر روی قطعه کاغذ موم بگذارید، زمانی بین 4 تا شش هفته لازم است تا صابون خشک شود.

صابون دست ساز شما آماده مصرف است!

تجربه لذت استفاده تهیه ساخت صابون دست ساز با روش سرد یا فرایند سرد خود را با ما در میان بگذارید. ارزش و قیمت حفظ سلامتی با صابون دست ساز و با مواد طبیعی و خالص با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.

ایا ارزش و قیمت سلامتی را با چیزی می توان مقایسه کرد؟

منبع:

https://thenerdyfarmwife.com/

شیر شتر دوغ شتر جلوگیری پیشگیری درمان دیابت

شیر شتر دوغ شتر جلوگیری پیشگیری درمان دیابت

درمان دیابت یا پیشگیری از دیابت چگونه براحتی امکان پذیر است؟ شیر شتر دوغ شتر جلوگیری پیشگیری دیابت و درمان دیابت را ممکن کرده اند.

فروشگاه آنلاین بهترین محصولات بهداشتی آرایشی شیر شتر

فروشگاه آنلاین بهترین محصولات بهداشتی آرایشی شیر شتر

11 دلیل برای نوشیدن و مصرف شیر شتر و محصولات لبنی شتر

نوشیدن شیر شتر و مصرف محصولات لبنی شتر، به دلیل های مختلف توجیه پذیر است.

سر شیر شتر، کشک شتر، شیر شتر خام و جوشانده نشده

چگونه قلیاب صابون پزی، هیدروکسی سدیم سود سوزآور، را به شیر شتر برای تهیه صابون دست ساز در فرآیند سرد اضافه کنیم

چگونه قلیاب صابون پزی، هیدروکسی سدیم سود سوزآور، را به صابون برای تهیه صابون دست ساز در فرآیند سرد اضافه کنیم

چگونه قلیاب صابون پزی، هیدروکسی سدیم سود سوزآور، را به صابون برای تهیه صابون دست ساز در فرآیند سرد اضافه کنیم

آیا محصولات شیر شتر در زیبایی و جوان سازی اثر دارد؟

آیا محصولات شیر شتر در زیبایی و جوان سازی اثر دارد؟

چرا شیر شتر و دوغ شتر فعالیت های ضد میکروبی دارند و به سیستم ایمنی بدن کمک می کنند؟

چرا شیر شتر و دوغ شتر فعالیت های ضد میکروبی دارند و به سیستم ایمنی بدن کمک می کنند؟

آیا نوشیدن محصولات لبنی شیر شتر از گسترش و رشد سرطان جلوگیری می کند؟

آیا نوشیدن محصولات لبنی شیر شتر از گسترش و رشد سرطان جلوگیری می کند؟

خرید شیر شتر دوغ شتر منبع غنی از ویتامین ث برای درمان مشکلات پوستی

خرید شیر شتر دوغ شتر یعنی دستیابی به منبع غنی از ویتامین ث برای درمان مشکلات پوستی

با خرید شیر شتر دوغ شتر به منبع غنی ویتامین ث برای مبارزه با مشکلات پوستی دست می یابیم. ارزش ویتامین ث در درمان بسیاری از بیماری ها که به سیستم دفاعی بدن ارتباط دارند، محرز و اثبات شده است. شیر شتر دوغ شتر منبعی بسیار غنی از ویتامین ث است.

در واقع خرید حصولات لبنی شیر شتر (شیرشتر، دوغ شتر، سرشیر شتر، کشک شتر و …) یعنی دستیابی به منبع غنی از ویتامین سی برای درمان مشکلات پوستی.