چگونه قلیاب صابون پزی، هیدروکسی سدیم سود سوزآور، را به صابون برای تهیه صابون دست ساز در فرآیند سرد اضافه کنیم

چگونه قلیاب صابون پزی، هیدروکسی سدیم سود سوزآور، را به صابون برای تهیه صابون دست ساز در فرآیند سرد اضافه کنیم

چگونه قلیاب صابون پزی یا هیدروکسی سدیم سود سوزآور را به شیر شتر برای تهیه صابون دست ساز در فرآیند سرد اضافه کنیم

در فرایند سرد تهیه صابون دست ساز به روش سرد تمام یا بخشی از آب (آب مقطر) را می توان با شیر شتر جایگزین کرد. گزینه های دیگربرای آب شامل شیر گاو، شیر بز، شیر بادام، شیر سویا و پودر شیر خشک است. صابون ساخته شده با شیر به خصوص شیر شتر احساس لوکس و شیک بودن را به انسان می دهد و کف کرمی دارد. به ویژه، افرادی که دارای پوست حساس هستند، به دلیل ماهیت ملایم این نوع صابون، صابون شیر و بخصوص صابون شیر شتر را خیلی دوست دارند.

تنها نکته ای که باید در مورد استفاده از شیر در تولید تهیه و ساخت صابون دست ساز باید مورد توجه قرار داد چیست؟

هنگام افزودن قلیاب صابون پزی یا هیدروکسی سدیم سود سوزآور، دمای آن می تواند تا 200 درجه فارنهایت یا 93 درجه سانتی گراد برسد. شیر حاوی قند های طبیعی است و وقتی این قندها به درجه حرارت بالا برسند، می سوزند. خوب واضح است که شیر سوخته شده بوی نا مطبوعی دارد، و رنگ آن از سفید و کرمی به طلایی بر می گردد. البته این وضعیت باعث اثر منفی روی صابون شما نمی شود و آن را خراب نمی کند. اما، رنگ تیره شیر ممکن است رنگ صابون شما را هم تغییر دهد. بوی ناخوشایند و آمونیاک مانند صابون تا 10 روز پس از تهیه و تولید صابون ممکن است باقی بماند. (البته توجه داریم که 4 تا 6 هفته زمان لازم است تا صابون در روش سرد آماده برای استفاده شود)

چند راه مختلف برای حل این موضوع وجود دارد؛ حل کردن قلیاب صابون پزی یا هیدروکسی سدیم سود سوزآور با آب مقطر در ابتدا و سپس اضافه کردن شیر شتر در پایان، استفاده کردن از نصف شیر و نصف آب و یا با مقدار های بیشتر یا کمتر. اما روش مورد علاقه من درجه حرارت است. نکته کلیدی برای ساخت صابون دست ساز با شیر، نگه داشتن درجه حرارت پایین یا انجماد شیر قبل از اصافه کردن قلیاب صابون پزی یا هیدروکسی سدیم سود سوزآور در آن است.

برای انجام این کار، مقدار شیر مورد نیاز طبق دستور العمل را اندازه گیری کنید. در صورت استفاده از پودر شیر خشک، آب مقطر خود را اندازه گیری کنید و مقدار مناسب پودر شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که کاملا حل شود، هم بزنید. اگر از شیر بز و یا شیر نارگیل استفاده می کنید، توصیه می شود 1 اونس (28 گرم) از پودر در 8 اونس (227 گرم) از آب مقطر حل شود.

شیر را اندازه گیری کنید و به مرور و آرامی قاشق قاشق قلیاب صابون پزی یا هیدروکسی سدیم سود سوزآور را به قالب های مکعبی یخ زده شیر شتر اصافه می کنیم و هم می زنیم این کار را ادامه می دهیم تا شیر یخ زده تبدیل به مایع شود. بهتر است خود ظرف مخلوط هم در یک ظرف بزرگتر که درونش یخ وجود دارد گذاشته شود تا حرارت را بازهم کمتر کند.

این فرایند حدود 10 دقیقه طول می کشد. اضافه کردن قلیاب صابون پزی یا هیدروکسی سدیم سود سوز آور را به آرامی انجام دهیم و تکان دادن در بین هر یک باز اضافه کردن هیدروکسی سدیم سود سوز آور کمک خواهد کرد که درجه حرارت پایین نگه داشته شود. اگر همه قلیاب صابون پزی یا هیدروکسی سدیم سود سوزآور را یک باره بریزیم، دمای شیر بسیار سریع  بالا می رود.

وقتی که شما 120٪ اطمینان حاصل کردید که تمام قلیاب صابون پزی یا هیدروکسی سدیم سود سوزآور ها حل شده است به هم زدن خود ادامه دهید. صبر و حوصله کلید موفقیت و داشتن یک صابون عالی است! هر میزان از قلیاب صابون پزی یا هیدروکسی سدیم سود سوزآور حل نشده در صابون می تواند باعث سوزش پوست شود یا حتی آن را بسوزاند.

دمای شیر شیر باید حدود 50-65 درجه فارنهایت یا (10 تا 18 درجه سانتی گراد) باشد. اگر دوست دارید، می توانید لاکتات سدیم به مخلوط خود اضافه کنید. برای هر پوند یا 450 گرم یک قاشق غذا خوری کافی است. این باعث می شود صابون سریع تر از قالب خارج شود و سفت تر و با ماندگاری بیشتری داشته باشد.

شیر شما در حال حاضر برای استفاده آماده است! در حالت مطلوب، مخلوط  هیدروکسی سدیم سود سوزآور (قلیاب صابون پزی) و شیر شما باید حدود 70 درجه فارنهایت (22 درجه سانتی گراد)باشد. اگر دما هر چه بیشتر باشد شیر شما ممکن است شروع به سوختن  کند.

حالا شیر را به روغن های داغ و کره ها اضافه کنید، طبق دستور العمل و  به طور معمول کار را ادامه دهید. صابون ساخته شده با شیر نباید از طریق فاز ژلی عبور کند زیرا شیر می سوزد. برای جلوگیری از فاز ژل، بسیاری از کسانی که صابوت دست ساز تولید تهیه می کنند بلافاصله آن را به یخچال و فریزر تا 24 ساعت می گذارند البته پس از ریختن در قالب.

تمام شده
آیا تا به حال صابون را با شیر ساخته اید؟ تجربه ای که داشتید چطور بود؟ اگر شما هم نکته و یا راهنمایی برای درست کردن صابون شیر شتر دارید با ما در میان بگذارید!

منبع: soapqueen

تهیه و سفارش

صابون دست ساز یا مواد کاملا طبیعی و سالم

به ما ایمیل بفرستید